Vattuniemi, Hèlsinki

dijous, 22 de maig de 2008

He rebut un premi PEDRAFORCA des de StriperAquest premi és massa! No mereixo premis. Accepto amb agraïment. Gràcies, Striper! Si dóna un premi, acceptaré amb ment humil. Encara no sé a qui donar-lo, 3 persones que he de trobar. Aquesta vegada intento trobar gent que accepta premis. La darrera vegada era una catàstrofe.

Potser com sóc una persona extra per rebre el premi, només el puc mantenir com a memòria bonica però no és el meu lloc donar-lo més.Aquests són els blogaires als quals desitjo donar aquest premi:

1 Salvador: Perplex

2 Carles: El Rocar de Tiana

3 Núria Tomàs Núria Tomàs encara buscant un blog...


Les Normes d'aquest premi son les següents :

1.S'atorgara a blocs escrits en Català, que a opinió de el que l'atorgui sigui un bloc de qualitat. per els seus continguts, tant literaris, personals o d'entreteniment.

2.Cada premiat podrà fer entrega de 3 premis .

3. la imatge del premi si es possible es penjara al bloc.

8 comentaris:

Striper ha dit...

Jo sencillament crec que escriure un bloc en Català sen tan jove com ets i desde Finlandia te moilt de merit per aixo has tingut aquest premi i el teu especial com el de la noia del Alguer per excriure en Català desde lluny. Enhorabona.

merike ha dit...

Striper: De totes les noies que coneguis has escollit la més jove!

Carles Casanovas ha dit...

Merike, EL PEDDRAFORCA és una muntanya del pre-pirineu, molt estimada pels escursionistes i escaladors.És una muntanya molt estimada a Catalunya. Tu que volies muntanyes a Helsinki !!!

Salvador ha dit...

Moltes gràcies Merike

merike ha dit...

Carles: Vull muntanyes a Hèlsinki! I vull que accepti el premi! Copiï'l en el seu blog, la foto d'això!!!! Complagui!!! I llavors doni'l a 3 blogs de català...

Carme ha dit...

Jo també crec com Striper que si que mereixes aquest premi. I tant que sí! Tu ja ets una mica catalana, ja voldria ser jo també una mica finlandesa... Felicitats!

Núria Tomàs ha dit...

T'estic molt agraïda, Merike. M'ha fet molta il·lusió. I tant que penjaré la foto i buscaré tres blocs més per donar el premi. Crec que té molt mèrit que escriguis com escrius i des d'on ho fas. Saps que el Pedraforca és un dels cims més impressionants que hi ha prop d'on visc?

merike ha dit...

Núria: Aprendré de coses noves tot el temps! Estimo Catalunya. Gràcies per a les teves paraules boniques! Bona cap de setmana!