Vattuniemi, Hèlsinki

dimarts, 3 de juny de 2008

Coses estranyes sota el solUn envàs de Pringles per eternitat

El creador de l'envàs demana que part de les seves cendres siguin enterrats a la caixa de les patates

L'home que va dissenyar l'envàs de les patates Pringles estava tan orgullós del seu invent que ha fet enterrar part de les seves cendres en un d'aquests embolcalls. Fredric J. Baur, originari de Cincinnati, va morir el 4 de maig als 89 anys. Els seus fills han decidit complir els seus desigs i enterrar part de les seves restes en una caixa de patates, en una tomba del cementiri de Springfield . El seu fill gran es quedarà amb la resta. Ell les guardarà, això sí, en la típica fornícula destinada en aquest tipus de coses, segons ha informat la filla de Baur, Linda.
Baur químic orgànic i tècnic de la indústria alimentària, especialitzat en investigació i desenvolupament de control de qualitat de la companyia Procter & Gamble CO, va demanar la patent de l'envàs corb de patates el 1966. Li va ser concedida el 1970 i es va retirar els 80, segons ha informat la companyia.

6 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

be patates patates no n'hi ha, és un sucedani a base de pasta i altres porqueries

salutacions i petons

Striper ha dit...

Jo prefereixo patates el hort.

merike ha dit...

OK, OK, Striper, però no és la qüestió aquí:-D He traduït això d'El País. Pensava que la màquina ho pugui fer millor:-) Normalment coc les patates. Però m'agraden amassats també. Els frites no són bons. Les patates finlandeses són molt gustoses. Tomàquets, també, perquè la nostra estació de creixement és molt clara. Els dies són llargs.

merike ha dit...

Té , les patates són molt importants, plena de vitamines!!! Però puc entendre que com les seves patates no tenen tant tingui gust, mengem patates finlandeses tot l'any..

Carme ha dit...

Ei, Merike que aquest parell de nois ens canvien de tema... no hi té res a veure la traducció, s'enten tot perfectament. Són ells que parlen de patates en lloc de parlar de l'envàs que és del que es tracta.

Ja deixarem escrit que quan Té la mà Maria i Striper morin... no els enterrin amb cap pot de patates, sinó directament a l'hort amb les patates autèntiques...

Petonets.

merike ha dit...

Carme, com escrius bé i divertit!!! Molt amable de tu!!! Ajudar-me!!!