Vattuniemi, Hèlsinki

divendres, 1 d’agost de 2008

Avui a Hèlsinki


imatge: ensio kempe

Un eclipsi parcial del sol, 50 %. Ho podria veure clarament. La fotografia és de nostre diari de demà des de la xarxa:-)))

Veia això jo mateix estant dret al balcó de casa meva. Fullejava una imatge de Raig X:-)

11 comentaris:

Ferran ha dit...

Ha sigut bonic? Suposo que deu haver durat poca estona, però si heu tingut un matí maco i l'heu pogut veure, ja està bé! :)

merike ha dit...

Hi Ferran! Començava a les 11.45 i acabava a les 13.55 el nostre temps que arriba una hora més tard que a Berlín. Ho mirava a través d'un Raig X... Meravellós!!!
Good luck with your new blog name!

Striper ha dit...

Ostres que bonic....

Carme ha dit...

Ostres, avui encara m'hagués agradat, més que mai, venir a Helsinki. Que bonic. Diu que es podia veure per internet, però jo no ho vaig mirar. llàstima!

Brisa de Amor ha dit...

Hola Merike!
a veces me conecto al msn, no siempre porque tengo a mi madre enferma! en cualquier momento amiga nos cruzamos he intentamos hablar algo!

besos enormes!

Carles Casanovas ha dit...

Tot això el dia que han descobert
aigua al planeta Març...mooolt
misteriós, aquest vespre sortiré a
la terrassa, per veure si hi veig
algun "Platot Volador"...
Com estás del cop ?

Ferran ha dit...

Danke, Merike :-)

zel ha dit...

Ho he vist a les notícies, recordo el darrer, aquell que només es veia la corona del sol, el vas veure?

Petons, reina!

merike ha dit...

Gràcies per tots i totes!

Carme: Espero que quan tu vaig pugui parlar català!

Carles: Espero que has vist el platot volador! Sóc feliç que no veia estrelles quan queia:-) El meu cap és encara adolorit en un lloc..

Zel: Recordo aquell que era complet, estava treballant llavors en una companyia on era la meva feina mirar TV i escolto els programes de ràdio des d'una banda. Però no ho podia veure jo mateix. EM DESPERTAVA MASSA TARD!!!! Passava al mig de la nit, érem a la casa de camp de país, pensava que sigui a les 5 i era ja una hora més d'hora.. Quina mandra ! Allò és com diu ???:-))

Ostres és una paraula divertit! En català hi ha moltes interjeccions que no sé com utilitzar:-) Ostres, en anglès = oysters! Oi!

Estimo estar amb vostè els meus amics catalans!

Lectora corrent ha dit...

Aquesta vegada heu tingut més sort a Finlàndia que aquí. Però l'experiència extraordinària és veure l'eclipsi solar total. És un orgasme visual! Si el viatge no hagués estat tan car, hauria anat a Sibèria o a la Xina a veure'l. I fins al 2026 no hi haurà cap eclipsi total de Sol que sigui visible (en la seva totalitat) des de la península Ibèrica! Si encara sóc per aquí, seré molt velleta, però espero veure'l.

merike ha dit...

Lectora: Un eclipsi total passava en la línia Helsinki-Joensuu el 22 de juliol, de 1990, molt de bon matí. I m'adormia! Estàvem esperant perquè per veure-ho a la casa de camp d'estiu però potser hi havia un malentès del temps, no me'n recordo, ho perdia amb una hora. El sol augmentava en aquell matí a 04.36. El 2026 tindré 78 anys! Ja ara he tingut una molt mala vista d'ull.. Era feliç de veure aquest. Passava durant dia!

Gràcies per a la visita i el comentari!!!