Vattuniemi, Hèlsinki

divendres, 8 d’agost de 2008

La cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de la Xina 08.08.08 a les 08.08.

L'esdeveniment gran del dia vist des de televisió.
Sarah Brightman

Li NingWe Are The Champions - Queen

16 comentaris:

Carles Casanovas ha dit...

Ets la campiona de la rapidesa,en
les notícies. Ha estat aquesta tarda
i ja ho tens penjat !!!
No m'ha agradat el fet de posar com
escoltes a la bandera, els soldats.
Els Jocs Olímpics han de ser absolutament d'organització i vigilància civil. No hi han de fer
res els militars!!! Com pots veure,
jo n'estic fart d'aquesta gent.
Sóc així...

merike ha dit...

Carles, has vist més que jo! No he observat molt coses així. Per a mi això és un dia històric, cada quatre anys. Miro la cerimònia i poso les fotos sobre el meu diari. I si Finlàndia guanya la javelina que llança seré feliç:-) Potser tots els presidents i els primers ministres que visiten la Xina ara tindran algunes xerrades fructíferes sobre drets humans amb els líders xinesos. 
Bona nit i un petó petit des d'Hèlsinki!

Ferran ha dit...

Només he vist trossos de la cerimònia, però el que he anat veient m'ha semblat absolutament espectacular, possiblement el millor que s'hagi vist fins ara en cap cerimònica d'inauguració d'uns Jocs.

merike ha dit...

Ferran:
Estic d'acord amb tu, el poc que veia era molt meravellós. He llegit tant contra els Jocs en els blogs. Sembla que faci malbé el meu entusiasme en esports.
No és cap ús estar contra el fet que els Jocs són a la Xina. No haurien d'haver votat per això en el primer lloc. Ara els Jocs es tenen a la Xina i allò és allò. Què és la teva opinió?

Deric ha dit...

Doncs jo, quan he vist que la feien, he canviat de canal immediatament: quins dies ens esperen! Tindrem JJOO fins a la sopa!
Gràcies per la teva visita al meu blog, tot un honor venint de tan lluny!

merike ha dit...

deric: Molt feliç de llegir-te, benvingut! Només estic escrivint això amb un traductor. Ho sento pels milions d'equivocacions que cometo. Sóc una dona vella. Trobava un bon hobby: aprendre l'impossible! Contra Alzheimers:-)
FINÈS ENTRE TOTS I TOTES: Els meus primers Jocs Olímpics

Ferran ha dit...

Justament, Merike: la Xina és culpable de moltes coses, però també ho són moooolts dels països del nostre entorn (l'estat espanyol, sense anar més lluny), que venen armes a països del tercer món; que van organitzar unes fronteres artificials a l'Àfrica i l'Orient Mitjà que encara avui provoquen guerres; que posen enormes problemes perquè els països del tercer món puguin vendre els seus productes, i així progressar, en els nostres països; ...

La Xina és una dictadura i això és repugnant, però ningú, ningú! pot llençar la primera pedra.

merike ha dit...

Ferran: Molt ben escrit, com sempre des de Berlín! Have a nice weekend!

Cèlia ha dit...

Estic d'acord amb el que dieu. Els jocs olímpics són un negoci de països però els esportistes fan esport per guanyar alguna medalla per al seu país (bé, no tots, alguns guanyen medalles per al país que els ha colonitzat), però ho fan el millor que poden i s'han preparat, amb esportivitat.
La cerimònia, després de la de Barcelona 92, no havia hagut originalitat i aquesta ha estat a l'alçada de la Xina mil·lenària, una preciositat!
Desitjo que Finlàndia guanyi la medalla que esperes! Sort!

di.di ha dit...

I watched the spectacular opening ceremony from my living room at home here in Kuala Lumpur.. it was simply amazing... cheers to Beijing and to Olympic!!

merike ha dit...

Grácies Cèlia, Els Jocs Olímpics a Barcelona em feien conscient de Catalunya!! I des que he viatjat allà tantes vegades. Estem planejant un viatge una altra vegada molt aviat!!!

merike ha dit...

di.di: You are a very special friend of mine!!! What I love in the net is that all age groups can talk to each other! If you come to Helsinki just say and I will show you around the city...

Onset ha dit...

A mi em va agradar molt la cerimònia, va estar molt bé i molt original. Sort per a Finlàndia.

merike ha dit...

Gràcies Onset!! Sort per a Catalunya! O hauria de dir Espanya? No estic segura què són les esperances catalanes: drets iguals utilitzant la llengua o un estat separat. Si un esportista català venç i està dret al pòdium, agitaria una bandera catalana? Si era aquella persona podria utilitzar l'oportunitat:-)) Em sap greu que sàpiga tan poc d'això. No desitjo molestar ningú però sóc tan curiósa! M'imagino que si vivia a Catalunya m'agradaria una Catalunya lliure. En la meva opinió com he visitat l'àrea és tan diferent de l'Espanya del sud, la gent és diferent. Més tranquil·la.

Brisa de Amor ha dit...

Hola merike!!!
que hermosa fiesta del deporte amiga!!!!

estuve viendo por tv y vi una mujer de Finlandia en tiro y me acordaba de vos amiga!!!! :)

besos enormes!

merike ha dit...

Hola Patry,

¡Gracias por la visita! Ahora un hombre de Finlandia ha llevado una medalla de bronce en tiro, está asombrando realmente. No he estado esperando medallas todavía:-)

Fotos maravillosas que tienes, tengo un favorito: el rojo, número 3!!!

¡grandes besos y un abrazo fuerte!