Vattuniemi, Hèlsinki

diumenge, 31 d’agost de 2008

Llac Bodom - Children of Bodom

El llac Bodom és un llac molt bonic prop d'Hèlsinki. Sovint conduïm al voltant d'això els diumenges. Com Salvador assenyalava que al seu fill li agrada aquesta banda finlandesa li dedicaré el meu post:-))
Children of Bodom és una banda finesa de la ciutat d'Espoo. El seu estil és una espècie de Death Metal melòdic.La banda fou fundada pel guitarrista Alexi "Wildchild" Laiho i el bateria Jaska Raatikainen, amb el nom de IneartheD. En el seu dia van sorprendre pel seu primer disc, Something Wild (1997), pel seu estil innovador i pels seus temes, tot i que els seus components tenien sols 18 anys.

El nom de la banda s'obté dels assassinats.Aquest és el lloc on les tres persones joves s'assassinaven a la seva tenda el 1960. Només un noi a qui se sobreviu. L'assassinat no s'ha resolt. Aquest supervivent ha estat acusat però no prou evidència contra ell. L'assassinat no s'ha resolt. Aquest supervivent ha estat acusat però no prou evidència contra ell. Té ara més de 60 anys i se n'havia d'anar a través del calvari un més temps...

Els assassinats del Llac Bodom van ser un homicidi múltiple que va tenir lloc a Finlàndia el 1960. El llac Bodom és una llacuna a Espoo, ubicada a uns 22 quilòmetres a l'oest de la capital del país, Hèlsinki. En la nit del 4 de juny de 1960, quatre adolescents acampaven a vores del Llac Bodom quan una persona desconeguda va assassinar tres d'ells amb un ganivet i va ferir el quart.

Asesinatos del Lago Bodom - Wikipedia, la enciclopedia libreCHILDREN OF BODOM

14 comentaris:

Carme ha dit...

Quina història més trista. Sembla mentida que no es puguin aclarir assassinats com aquests després de tants anys. El lloc segueix essent preciós!

merike ha dit...

Carme: Té raó. Un llac més bonic i tal història sinistra darrere aquestes fotos...

Salvador ha dit...

Gràcies Merike

merike ha dit...

Salvador, gràcies per PAC MAN!!!

Ferran ha dit...

Caram, el lloc és preciós, però la història... quin mal rollo! :-(
Salut.

Striper ha dit...

Es molt bonic i les teves fotos també.

rosalia ha dit...

Visito el teu bloc per primer cop, arrel de la teva previa visita al meu.
Una foto preciosa, un tema musical que hem escoltat el meu fill i jo i, un "dubte" sobre una persona al que li van canvia la vida (el jove que va sobreviure).
Com es pot viure la resta dels teus dies amb la mirada acusadora de les persones que t'envolten? "esglaiador" aquest pensament.

merike ha dit...

Hola els meus amics i gràcies per als comentaris!

Rosalia benvinguda! Ahir em posava terriblement malalt amb mal d'estómacs. He de tornar a llit. Molt cansat, no dormir de nit. Esperi que tots vostès estiguin bé!

Cèlia ha dit...

Una preciositat de llac, per passejar i per pensar, un paradís! Però aquests assassinats... una història lúgubre. Si l'assassí va ser el noi ferit, com ha pogut viure tants anys amb la culpabilitat a sobre, i si no ha estat ell, com a pogut viure amb la tristesa a sobre! (molt trist es miri per on es miri...)

merike ha dit...

cèlia: Mai no sabrem ara què passava...

Carles Casanovas ha dit...

Merike,bona tarde, suposo que aquest senyor, és el teu marit. Te l'aspecte
de una bona persona Felicitats !!Aviat suposo que ens veurem.

novesflors ha dit...

Quina foto de presentació del blog tan meravellosa! No havia vingut al teu blog abans perquè no sabia que estava en català i pensava que no entendria res de res. Quin mèrit!

Salvador ha dit...

The Good Old PacMan game. L'he trobat a Blogger.

merike ha dit...

Carles: Tinc un mal d'estómacs terrible. Espero que no sigui res seriós.

novesflors: Gràcies. La foto és des del meu llac de casa de camp d'estiu. Espero que puguis entendre el meu català. Ho faig enginy un traductor:-) El mateix manera com llegeixo el teu blog bonic. Cometo tantes equivocacions!

Salvador: Al meu fill li agrada
el billar. Spele.nl - Snel Biljart

Hi ha molts bons jocs aquí en la llengua holandesa... Spele.nl - De leukste spelletjes site van Nederland!