Vattuniemi, Hèlsinki

dimecres, 3 de setembre de 2008

DARUDE des de Finlàndia

port del Sud, ajuntamentCatedral


Darude és el sobrenom de Ville Virtanen qui és un productor de música electrònica reconegut i DJ. Darude va néixer el 17 de juliol de 1975 a Eura, Finlàndia. El 1999 va llançar seu primer senzill, titulat "Sandstorm", ell cual es va convertir en un èxit instantani. Després va produir el seu primer àlbum, Before the Storm ell cual li va donar reconeixement mundial com un DJ d'"hard trance".

Universitat


"Sandstorm" va ser un èxit instantani a Finlàndia i va arribar a vendre més d'un milió de còpies (se li va atorgar el premi platí) i va ocupar el primer lloc al llistat de cançons "balli" per disset setmanes consecutives. Darude va arribar a prendre el tercer lloc al llistat de cançons del Regne Unit, assoliment que mai no havia estat assolit per un músic finlandès. Eventualment "Sandstorm" va arribar a vendre més de dos milions de còpies mundialment la qual cosa el va convertir en l'àlbum més venut del 2000.

DARUDE - SANDSTORM - Aquest vídeo s'ha filmat a Hèlsinkivaixell de far com a restaurant


Àlbumes

* 2000: "Before the Storm"
* 2002: "Before the Storm Special Edition"
* 2003: "Rush"
* 2007: "Label This!"

::DARUDE.COM::

7 comentaris:

Salvador ha dit...

Veig que estàs millor, me'n alegro molt.
És bon DJ Darude, m'ha agradat

merike ha dit...

Salvador, només intentava mostrar-te les meves pròpies fotos d'Hèlsinki:-)) Intento fer una mica de correu per mantenir la meva ment de la por. Ets amable amb mi. És molt preciós. No sóc bastant feliç encara amb la meva salut. Dues setmanes fins al viatge.. Hi ha temps de convenir bé.

Striper ha dit...

Potser tindre que venir a visitar aquesta fantastica ciutat.

merike ha dit...

Striper: És fantàstic només uns quants dies a l'estiu:-)
Quan fa prou calor. Veure els llacs i viure en una casa de camp amb una sauna... És bonic. en castellà— Virtual Finland

Jesús M. Tibau ha dit...

la ciutat m'agrada, però aquesta música no és la que m'agrada escoltar més precisament

merike ha dit...

jesús: No m'agrada tampoc, el vídeo és correcte. Però només volia mostrar que aquesta música molt popular venia de Finlàndia. Els músics finlandesos no havien tingut gaire fama a escala mundial fins a en els 10 anys passats o una cosa així. No teníem cap èxit com ABBA:-) Ara hi ha unes quantes bandes que viatgen a tot el món. Només escric sobre què ve de Finlàndia a més a més de Jean Sibelius:-)

Cèlia ha dit...

He trobat que és un vídeo molt interessant, molt bé! I la ciutat preciosa...