Vattuniemi, Hèlsinki

dimarts, 30 de setembre de 2008

Le jour ou le pluie viendra... 22.09.2008

A L'HOTEL A BARCELONA...

Quan arribàvem a l'hotel ens adonàvem que havia reservat accidentalment un hotel equivocat! Se situava milles fora de la Plaça Catalunya:-( Però era altrament magnífic.Una escola davant l'hotel.

Sobrevivíem a aquesta construcció d'eixugacabells sense una
electrocució.

Aquesta caixa de dipòsit de seguretat se situava en un mal lloc. Una vegada (només) donàvem això el número equivocat i no el podria obrir. El sistema estúpid era tal que posa un nombre en tancar i obrint. Quan posa un altre nombre accidentalment que què havia escollit, la màquina estúpida el convertia automàticament en l'altre. I qui podria saber quin nombre era allò sortia malament?? Havia d'anomenar un home des de la recepció per ajudar! Tenia una clau. Era obert en un segon de divisió. El demanava: "Pot deixar la clau per a nosaltres, si us plau"? Després d'aquest incident només utilitzàvem UN dígit!
Aquest dia plovia constantment. I molt. No podríem fer res sinó que quedar-nos a l'hotel. Afortunadament l'hotel era excel·lent. Primer anàvem comprant menjar i quan tornàvem la pluja començava. Estàvem molt mullats en efecte. Al vespre la pluja s'aturava i en podríem passejar una mica en la proximitat i beure una cervesa fora..La nostra habitació era al pati del darrere i silenciós. Bo per a gent vella. I el balcó ens permetia comprovar la temperatura.

Dalida - Le jour où la pluie viendra

7 comentaris:

Cèlia ha dit...

Amb uns dies tan bonics que està fent ara! Quina pena tanta pluja...

Striper ha dit...

Un altre cop que vinguis avisa a veure si ens veiem.

merike ha dit...

Cèlia: graciès pel comentari;-)

Striper: Naturalment. I quina llengua tenim en comú per parlar amb?

Carme ha dit...

Per ser un hotel amb tant bon aspecte, això de l'eixugador de cabells em sembla increïble. Afortunadament que esteu sencers.

merike ha dit...

Carme: alguna cosa altra sempre pot passar:-)

Ferran ha dit...

Sembla que heu tingut algun contratemps. Tan de bò que, malgrat això, el balanç de la vostra estada a Barcelona hagi estat molt bò!

Liebe Grüsse, noch aus Barcelona! :)

merike ha dit...

Ferran, gràcies! Barcelona hagi estat molt bé! Du bist jetzt da, 24 C!!! Ich möchte immer da sein!