Vattuniemi, Hèlsinki

dissabte, 5 de setembre de 2009

SF BLUES - MÚSICA AGRADABLE

Ahir me n'anava a un concert de música blues. Blues de SF, Blues Suomi-Finlàndia.
Se'ns donaven entrades gratuïts però aquesta banda que he vist en l'escenari abans.
Aquesta vegada comprava un CD. Estan molt ben sabuts només a un grup petit de persones. El teatre era mig complet. Gaudíem del nostre vespre. Aconseguia autografies de tres cantants/guitarristes. Les tres eren gairebé la meva edat amb molt treball fet en música ja.

Visca en Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen i Eero Raittinen!


14è d'agost de 2008, video per Pauli Lehtinenal Teatre Savoy, Hèlsinki 2002, gràcies loknlollallnightUn vespre fora d'escoltar bona música és meravellós. El poc Teatre Savoy era el lloc on actuaven.

SF BLUES(Pepe Ahlqvist & Heikki Silvennoinen)feat. Eero Raittinen & Jukka Gustavson) 14th d'agost de 2008. Vídeo per Pauli Lehtinen
4 comentaris:

Striper ha dit...

Molt bona sel.lecio musical, m'agradat.

Eva Ventura ha dit...

Merikeeeeee!!!!
Em fascina el teu blog!
Que bona la versió del "Blues in the night" .
Sempre fas coses super xules.
No hi ha res com la música blues per a les nits de finals d'estiu...
Una abraçada ben forta!

M. Antònia ha dit...

Aquests dies que no he pogut entrar, veig coses interessants i boniques. Veig que us ho passeu molt bé. Aquí, avui ha baixat una mica la temperatura i ha estat un dia molt clar. Ja era hora! Feia una calor de mitja 37-38ºC, era massa! i de nit no baixava gens. Suposo que ara quan vinguin les pluges, seran fortes i faran mal. Tot l'agost quasi ni una gota al voltant de Barcelona.

M. Antònia ha dit...

M'he equivocat al dir la temperatura, era d'uns 30 graus amb molta humitat. Sort que ahir el vent ja venia normal. Avui la platja estava fenomenal, l'aigua quasi com un llac i calenta, he pogut nedar molta estona. Setembre és un mes bo quasi tot.