Vattuniemi, Hèlsinki

dissabte, 20 de febrer de 2010

Jardí d'hivern, felicitat i tristor
una esperança i una desesperació
11 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Un regal per als sentits. Gràcies per les fotos; ens acosten un trosset de la teva terra.
Salut i Terra

Salvador ha dit...

Només falta un més per la primavera

merike ha dit...

Francesc Mompó:
- 18 C avui, el sol està brillant. És temps anar-se'n al centre de ciutat al magatzem.. És enormement fred però el sol ja ens està escalfant! Gràcies!

Salvador:
Aquest Jardí és on sempre prenc els meus amants de gats del sud quan vénen per a una visita.

Carme ha dit...

Quina meravella de neu i de paisatge! Bellesa pura!

Aprofita el solet, darrere els vidres... escapant dels -18 ºC.

Una abraçada, Merike!

M. Antònia ha dit...

Fa dies que no havia entrat, quines fotografies tant boniques, un xic melancòliques perque no els acompaña el sol. Aquí molts pensem que al nord, sempre tenen sol com aquí però més baix, i la neu llavors amb els arbres és de postal. La realitat és un altre i comprenc el què deu der estar quasi sempre així, els hiverns molt llargs. Aviat podràs viatjar cap el sud de tant en tant. Quin sort que has tingut sol! Me'n alegro. Crec que a Finlàndia tenen un sol, però no ho saben, comença per M.

ricderiure ha dit...

que maques les fotos ! i aquests jardins són públics?
quins farts de neu!

Ferran ha dit...

Ens guanyeu a Hèlsinki, Merike. La neu a Berlin comença a fondre's, sobretot amb el sol que ha fet avui. Der Frühling kommt! :)

merike ha dit...

Carme:
Això és prop de casa meva. Anava per un passeig amb una amiga el darrer dimarts. Llavors es tornava més fred. Avui era bastant impossible fora. El bufat de vent!
El jardí d'hivern és un lloc que ha vist molts amics visitants, a l'estiu. Petonets!

M. Antònia:
Sóc dos anys aquí entre vostè. Encara no sé què és un càrrec|correu interessant per a vostè! Les fotos són sovint una bona elecció. Em preocupo del temps en què el meu Blogger diu: Tot l'espai utilitzat. Ara 26 %.
Gràcies per les paraules agradables, em fan feliç. Abraçades!

ricderiure:
El jardi està obert al públic i gratis.. És disponible en una àmplia gamma de plantes, que tenen una part important dels tròpics.

El Jardí d'hivern es va obrir al públic el 1893. De conformitat amb el desig d'accedir als donants a les col.leccions han estat lliures des del principi. Hèlsinki va comprar el Jardí d'hivern el 1907.

Tenem un jardí de roses al front. El lloc és càlid i assolellat - que és un dels primers llocs per flors de la primavera.

Ferran:
La neu a Hèlsinki comença a fondre's un mes més tard que a Berlín. Ets un home intel.ligent que pot llegir que ja estan obrint la cafeteria els caps de setmana al jardí d'hivern;)

mar ha dit...

Les fotos són maquíssimes.

Rep una abraçada amb l'escalf de l'amistat !!!

Maria Rosa ha dit...

Estimada amiga, quin fred que donen aquestes imatges gelades, però quina escalfor amb la calor que estan fetes, plenes de sensibilitat con les magnifiques flors que l'acompanyen. Una abraçada.

merike ha dit...

mar:
Estic feliç que t'agraden les fotos!!
Ens reunirem de nou a l'abril!!

Maria Rosa:
Moltes gràcies per les teves belles paraules! Abraçades!