Vattuniemi, Hèlsinki

dimarts, 25 de gener de 2011

He oblidat el sistema d'escriure amb 10 dits !

L'ergonomia amb el meu teclat no és bo. Jo no crec que vulgui tornar a aprendre ... Que se sent com el meu treball en el passat .. Però diuen que això és molt bo:

TypingMaster- Curso de mecanografia al tacto profesional

4 comentaris:

Salvador ha dit...

Hola Merike...
M'ha fet il·lusió rebre una visita i un comentari al meu blog des de tant lluny, Finlandia, i per una persona que endevino que deus ser finlandesa, oi?, però interessada per la llengua i la cultura catalana.
Si és així, et felicito i t'encoratjo a proseguir en aquest camí.
Visca Finlandia...!!!

Carles Casanovas ha dit...

Bon día Finlandia, malgrat els -13ºC.
M'ha agradat molt en Jerri i la seva inexistent Oliveti, jo sóc encara dels que necessiten mirar les tecles.
Visca Finlandia i Visca Catalunya.

Joan Guasch ha dit...

Bona nit des de la Mediterrània. He recordat la meva infantesa veient en Jerry Lewis. M'agradava molt. Gràcies per confiar en aquesta llengua (idioma).

merike ha dit...

Tens raó, Salvador!

M'encanta Catalunya. La primera vegada que vaig estar allà el 1993. Vam veure Tarragona i Barcelona. Ara la nostra aerolínia Finnair té un vol directe a Barcelona, 4 hores. He estat allà moltes vegades. Vaig començar a fer el meu blog per aprendre l'idioma. Ara tinc molts amigues/cs allà. Si jo no era tan vella (62). És difícil aprendre nous idiomes a la meva edat. Especialment els verbs! Jo només aprend dels blocs ... i em trobo amb gent amb Skype:) Gràcies!

Carles Casanovas:

Hola Carles,
Estic intentant fer el meu espòs per viatjar a Barcelona. Ell no està interessat:( Què podem fer per persuadir?:) Aquest hivern és terrible...

Joan Guasch:

Aquesta és una llengua molt bona. És com el francès i l'italià, així es pot entendre una mica .... El finlandès és com l'euskara ... diferent de qualsevola altra.