Vattuniemi, Hèlsinki

dissabte, 5 de març de 2011

La reunió al KÄMP hotel, el millor hotel a Hèlsinki

blocdefotos.cat : Hotel KÄMP Hèlsinki (de luxe) - per -MerikeNo entenc el que el traductor està dient, però espero que pugui!!


Google Traductor, MTV3.fi:


El menjar finlàndes a fons abans de bordar, probablement ha canviat el primer ministre italià Silvio Berlusconi de la seva ment. Berlusconi va lloar la partits de la dreta, deixant a la reunió que tots els aliments va ser una bona reunió.

Anteriorment, Berlusconi va criticar les ofertes de Finlàndia, almenys, per tant, presumiblement, que Itàlia va derrotar a Finlàndia a l'agència alimentària de la UE, un lobby estricta després de fa uns anys.

Berlusconi i la dreta altres PPE líders dels partits oferts a l'hotel Kamp, incloent cérvols, llebres, i el salmó de l'Atlàntic.

Berlusconi va ser el dia més esperat abans de la reunió d'avaluació, i la seva por de generar la seva pròpia conferència de premsa les opinions d'una bomba de colors. probablement per l'alleujament de Katainen - - Això no obstant, ara s'ha consultat. Va desaparèixer durant unes hores pikavisiitiltään immediatament després de la reunió.

5 comentaris:

El porquet ha dit...

Aquest traductor, o té una imaginació brutal o no acaba de rutllar massa bé!

El menú, pel que sembla, va ser digne d'un banquet de reis... llàstima que algun feixista que corria per allà no agafés un mal de panxa!

zel ha dit...

Hi hi, Meriké, el traductor, si que està un xic boget, sí....

Petons estimada!

merike ha dit...

El porquet:
jajaja, no he intentat fer millor, és molt difícil per a mi escriure textos llargs, estic gandula i no ha encara començat aprendre els verbos. A totes les llengues quan arribo als verbs irregulars, és la fi!
Ha menjat ren i salmó.. Diu el traductor: Filet a la planxa de rens. Els rens es serveix amb remolatxes rostides i salsa de gerds fosques:)))
Has podut entendre clicar la foto per veure el text que he escrit al Blocdefotos? Un vídeo quan és arrivant al hotel el signor:)

zel:
Aviat vindré a Barcelona de nou, una setmana per parlar la llengua!! Tinc unes amigues allì. Estic molt sorprès de tot. Tinc més amigues a Catalunya que a Finlàndia! Seria un plaer conèixer-te, també. Després de tot, aviat morirà:) Abraçades!

Joan Guasch ha dit...

Sí, el text és una mica surrealista, però queda molt divertit!

merike ha dit...

Joan Guasch:
la Merike és una mica surrealista també!