Vattuniemi, Hèlsinki

dissabte, 20 d’octubre de 2012

Eclesiastès 1:3-11

No hi ha res de nou sota el sol 4 Una generació se'n va, i una altra ve, però la terra es manté sempre. 5 El sol surt, el sol es pon, anhelant d'arribar al lloc d'on tornarà a sortir. 6 El vent bufa de tramuntana, ara es gira de migjorn; dóna voltes i més voltes i refà el camí que havia fet. 7 Els rius corren cap al mar, i el mar no s'omple mai; però els rius no cessen d'anar sempre al mateix lloc. 8 Les paraules són pura rutina i no val la pena de parlar; l'ull no s'acontenta del que veu ni l'orella del que sent. 9 Allò que ha passat tornarà a passar, allò que s'ha fet tornarà a fer-se: no hi ha res de nou sota el sol. 10 Quan d'una cosa diuen: «Mira, això és nou!», segur que ja existia abans, en el temps que ens ha precedit. 11 De les generacions passades no en queda cap record, ni en quedarà cap de les futures; el seu record s'haurà esvaït entre els qui vindran després.

5 comentaris:

Carme ha dit...

Saviesa en estat pur...

Em quedo amb el 8, que cada cop me'l crec més i també amb el 9.

Gràcies Merike, una abraçada!

Salvador ha dit...

I les generacions de bolets passen però cada any tornen a sortir.

merike ha dit...

Carme i Salvador, je vous aime:

Cada dissabte una persona llegeix una mica en la Bíblia en la nostra televisió al matí. En general puc canviar el canal.
Aquesta va ser la persona avui. Em vaig quedar molt impressionat quan em va dir que no era creient, però la naturalesa era la seva.
Aquesta és una bona part de la Bíblia. El meu favorit és http://ca.wikipedia.org/wiki/Serm%C3%B3_de_la_muntanya, El sermó de la muntanya.

Carme ha dit...

Jo tampoc no sóc creient, Merike.

No cal ser-ho per llegir i aprendre d'alguns textos bíblics!

Moi, aussi, je t'aime!

José María Souza Costa ha dit...

Invitación

Yo soy brasileño, y tengo un blog, muy simple.
Estoy lhe invitando a visitar-me, y se posible, seguimos juntos por ellos.
Fuerza, Alegría y Amizad.
Ven acá, y, deja un comentario

http://www.josemariacosta.com