Vattuniemi, Hèlsinki

dissabte, 26 de gener de 2013

Dissabte

Durant l'any 1966 - Quan tenia 18 anys. Era un bon any. En aquells temps l'any de convenir a un adult era 21. Avui els nens es converteixen en adults massa d'hora. No els envejo.

6 comentaris:

M. Antònia ha dit...

Bonica fotografia. Tens raó, volen ser grans massa aviat i triguen massa en ser adults. O els fan ser grans massa aviat, sense que aprenguin coses necessaries per fer-se adults de veritat.

Carles Casanovas ha dit...

Bona nit Merike:
Només veient la fotografía que ens mostres, m'agafa fred...Brrrrrr! És a prop de casa teva? Avui la meva filla m'ha portat a la meva neta Abril, pobreta, està malalta amb un refredat. Tota la tarde l'he tingut abraçada a mi. Te cinc anys i és una nena rossa amb els cabells d'or. Preciossa!!!

Joan Guasch ha dit...

No et pensis! Avui he llegit un article on es deia que fins als 27 anys, els joves no agafen actituds d'adults.

merike ha dit...

M. Antònia:
Veia que la música es feia en l'any en què me n'anava a un curs de llengua a París..
He començat pensar de l'any 1966. Petons!

Carles Casanovas:

Em sap greu que Abril estigui malalta. La foto es fa a la costa prop de casa meva. Pots veure que un vaixell verd i taronja envien al port, se'n va a Tallin i de tornada tot el dia.. I no és l'únic vaixell. Gràcies per escriure. Espero que Abril serà sa aviat.

Joan Guasch:
Yess, estava pensant que en la meva joventut l'edat en què se li permetia votar en eleccions era 21. Llavors era 20 i finalment 18. Algunes persones pensen que ara hauria de ser 16!!! Tenir més vots pel seu partit?

Pakiba ha dit...

Molta raói Merike volen ser grans massa aviat i veuan que la vida es un "soplo" nada más.

merike ha dit...

Pakiba:
la M. Antònia ha escrit bé.