Vattuniemi, Hèlsinki

divendres, 8 de març de 2013

Avui en televisió finlandesa

Teníem avui un programa d'una hora, dels castellers. Ens mostrava un concurs a Tarragona i com estaven assajant els castellers les seves tècniques. Una explicació minuciosa de l'art i la gent entusiasta. Quan el programa començava no en sabia però sentia immediatament la llengua familiar. Visca Catalunya!

3 comentaris:

Ferran ha dit...

Definitivament, Merike, en quan Catalunya sigui un estat independent, presentaré la teva candidatura perque siguis nomenada la nostra ambaixadora a Finlàndia. Ningú millor que tu!

Joan Guasch ha dit...

Eiiii!!!! Això és el meu poble, Valls, ciutat d'origen dels castells fa 200 anys! Això que veus no és el concurs que es fa a Tarragona, sinó una trobada que es fa cada deu anys a Valls de totes les colles castelleres de Catalunya. Jo hi era, estic prop d'un sortidor que es veu.
Una enorme emoció. El millor dels castells, però, és ser a la plaça quan es fan. No es pot explicar amb paraules. Estic emocionat!

merike ha dit...

Ferran:
Moltes gràcies. Estic segura que hi ha moltes persones millores que jo :)

Joan Guasch:
Les fotos del programa no són a Tarragona estàdio, però he vist tot a la TV. Hem vist el programa però els darrers minuts he pensat que estaré bé fotografiar. Hem vist Terrassa també. Valls no conec, han parlat de tots els esdeveniments.
Un programa excel.lent!
Gràcies pel comentari! Bona nit.