Vattuniemi, Hèlsinki

divendres, 31 de maig de 2013

Messi 10, a Hèlsinki

Ahir. Agafat de darrere una tanca de fusta. Un molt actiu poc veí de la meva amiga. No sabia que se l'estava fotografiant..

3 comentaris:

Carme ha dit...

Per fi se m'han obert els teus comentaris...

Feia molt i molt que no aconseguia obrir-los!

Si teniu un Messi així a Helsinki, ja podeu estar contents!!! :)

Una abraçada

barcelona-helsinki-barcelona ha dit...

Jo també he vist algun Messi a Hèlsinki. Hi estat en un viatge de premsa de quatre dies (de divendres a dilluns). M'ho he passat molt bé! Però... bufff... quina calor que ha fet! Tot i això, vam anar a una sauna, a Kallio (Arla)! No havia fet mai sauna! Ara ja sóc a Barcelona una altra vegada... Minullä on ikävä Helsinkiä!!!

merike ha dit...

Carme:
Benvenuda de nou! És molt estrany com funciona aquest blog avui dia. He d'utilitzar els dos Google Crome i Safari per escriure un post. És per això molt més fàcil parlar amb amics catalans a Facebook.
Que tinguis un bon estiu! Petons!

barcelona-helsinki-barcelona:
Aqui a Lauttasaari tenen un lloc on es pot nedar al mar 12 mesos... I sense sauna! Moltes persones de la meva casa utilitzen el Humaus... Tenim molta calor però no és com a Catalonia. Avui a Vantaa +27°C però aqui a Lauttasaari (una illa) només +22. És molt per a mi, naturalment :D
Hyvä kun kävitte saunassa, meillä on sellainen kotona. Minulla on ikävä Barcelonaa, tuskin pääsen sinne enää. Vanhuus ja laiskuus... :D