Vattuniemi, Hèlsinki

dissabte, 10 d’agost de 2013

No tinc cap comentari més


Crec que és un error de Blogger. O llavors vostè no està interessat en mi.
Si no voleu escriure a mi i fer-me entendre el meravellós languange del català ... Llavors he de deixar d'escriure aquí. Gràcies a tots. Va ser una gran diversió. I ara només plorar.


https://www.youtube.com/watch?v=6lWZ4wSdWvY12 comentaris:

mar ha dit...

Hola Merike, he canviat el compte i em sembla que ara podré escriure.
Em sap greu que estiguis desanimada i vulguis deixar el blog.

Jo t'animo a continuar encara que hi hagi poques persones que escriguin.

Abraçades i petons.

Miquel ha dit...

No siguis així...Vinga, ánims...
Una abraçada des-de Barcelona..

McAbeu ha dit...

És normal que a l'estiu baixin els comentaris. La gent surt fora o fa vacances, i per tant passem menys estona davant l'ordinador. El ritme baixa però això no vol dir que no hi siguem. No et desanimis!!

Elfreelang ha dit...

això és el mes d'agost ....és normal no et desanimis ....

merike ha dit...

mar, miquel, McAbeu, Elfreelang:

Jo no tinc cap comentari des de juny. Sé que també és culpa meva que jo crec que hauria d'escriure per a mi, però jo no he escrit. Tinc problemes amb el meu Mac. Es necessita molt de temps per escriure. I jo no entenc el nou sistema. El meu text i les fotos surten malament.

Que meravellós és veure que encara pot escriure a mi. Ara sé que vostè pot veure les meves fotos, encara que no diu res sempre.

Els desitjo a tots unes vacances meravelloses!

M. Antònia ha dit...

Hola Merike,
No he entrat al meu propi blog, de juny a avui tres vegades per publicar una mica. Però sense temps per més.
Aquí fa, i ha fet moltíssima calor, la gent no es posa als ordinadors. Jo el tinc nou i també tinc problemes amb el nou sistema.
És igual que no hi hagin comentaris, si mires els visitants segur que en tens. A vegades miren però no posen res.
A reveure!

Mercè Piqueras ha dit...

Hola Merike,

Els darrers anys l'expansió de xarxes socials com ara Facebook i Twitter --i més recentmnet Google+, ha fet que els blogs no tinguin algunes de les funcions que tenien.

I a l'hora de fer comentaris, crec que la gent en fa més per Facebook que directament en un blog. A mi em passa que, de vegades, poso a FAcebook un enllaç a una entrada del blog i la gent em fa el comentari a Facebook i no en el blog.

També cal tenir en compte que, potser per la configuració del teu blog, per deixar-hi comentaris només hi ha dues opcions: o amb un compte de Goggle o amb "Open ID" (què no sé què és). si no fos perquè tinc un compte de Google, jo podria deixar-hi comentaris.

Però no et cansis d'escriure en català; n'has après molt aquests anys. Ja m'agradaria a mi poder aprendre el finès com tu has après el català!

Mercè Piqueras ha dit...

Em corregeixo. On he escrit "si no fos perquè tinc un compte de Google, jo podria deixar-hi comentaris" ha de dir "si no fos perquè tinc un compte de Google, jo NO podria deixar-hi comentaris".

merike ha dit...

M. Antònia

gràcies per escriure i explicar, estic molt felic, que no m'has oblidat! Molts petons i abrac,ades!!!

Mercè Piqueras

Tens raó, jo ha canviat una mica per a Facebook. Amb les fotos, puc escriure en els grups Fotolliure, Portes finestres i balcons, Reflexes, Foto Botànica, CAT FOTO etc, I ara, quan llegeixo el meu blog puc veure que no tinc res a escriure més...

I was happy to write about Finland and my friends were interested. Now I'm perhaps not able to travel anymore to Barcelona. But I'm grateful to have met so many Catalans and they all are wonderful people.

I don't understand the new Blogger very well. I have never had any computer courses and after Blogger changed their way how to make the blog I am confused. I used the oldfashioned way until I changed my computer and I suppose the old one no longer exists.

My husband has been two years jubilat... Always at home and sometimes annoyed as I spend too much time here :D

Moltes gràcies, ens veurem al Facebook, have a very good summer which continues a long time over there whereas Finland is already preparing for autumn and the schools are starting.

Núria ha dit...

Hola Merike!!
Et llegeixo sempre que escrius alguna cosa, et tinc enllaçada a la portada del meu bloc. M'agrada el que escrius i les fotos. No sempre et deixo comentaris però hi sóc.
A mi cada cop em deixen menys comentaris però sé que hi ha molta més gent que abans que entra al meu bloc. També hi ha gent, com ja t'han dit, que deixa comentaris directament a facebook o un "m'agrada". Fins i tot em retuitegen a twitter. Encara que la gent no deixi comentaris, entren, llegeixen i fins i tot els agrada.
No pleguis ara!!! Com a mínim no ho facis perquè creguis que ningú et llegeix perquè això no és veritat!!
Molts ànims i una abraçada des del Pirineu!

Joana ha dit...

Merike,
Jo també estic de vacances llargues del blo però tornaré i m'agradaria que continuessis aquí oferint-nos aquest espai tan bonic i amb el teu català que ja voldrien molts escriure'l així de bé.
No et desanimis...estem aquí, darrere la finestra contemplant el teu paisatge :)
petonsssss

merike ha dit...

Estimades Núria i Joana,

Ara entenc que no he fet alguna cosa mal o un error, (errors de la llengua síiiiiii, però cap molt a Blogger.Estic felic, que haven escrit per a mi i jo tambe no he escrit cada dia :D

Moltes gràcies per les paraules molt interessants per a mi.

Bones vacances i abrac,ades!!!!!!!